Noshirt: van idee tot een nieuwe categorie


Liever geen T-shirt onder je overhemd

Als je zelf 1.97m bent en er graag representatief uit wil zien, zonder lelijk wit boordje, waar koop je dan een goed ondershirt? Een comfortabel, kwalitatief T-shirt dat eerlijk is gemaakt, lang mee gaat en onzichtbaar gedragen kan worden.

Noshirt: premium invisible underwear

Bij de start in 2008 stond shoppen via Internet nog in de kinderschoenen en waren T-shirts tenten van slechte kwaliteit. 3 voor €10,- op de Albert Cuyp. Of een 2-pack voor twee tientjes bij de HEMA.

 

Met Noshirt lanceerden we zelf ontworpen ondershirts voor onder een overhemd. Comfortabel, onzichtbaar en van een goede kwaliteit. En natuurlijk eerlijk gemaakt van zuiver katoen, tegen eerlijke lonen. Eenvoudig bij je thuisbezorgt.

 

Inmiddels is Noshirt uitgegroeid tot moreel marktleider in heren ondergoed in Nederland en een succesvolle webshop voor onzichtbare ondershirts, comfortabele onderbroeken en misschien wel de beste sokken die er op de markt verkrijgbaar zijn.

 

En dankzij internet met (vaste) klanten van Amerika tot Australie en misschien wel de beste klantenservice waar menig webshop nog wat van kan leren.

Meer informatie?

We horen graag van je

Ben je nieuwsgierig hoe Luminant ondernemers helpt met groeien? Of hoe Luminant kan bijdragen aan de groei van jouw organisatie?

Bel eens voor een vrijblijvend gesprek. Of stuur een mail. We komen graag met je in contact.

groei@luminant.nl

+31(6) - 5145 8864