Vlaskaas: (h)eerlijke groei

Groeien in een krimpende markt

Vlaskaas is een eerlijke, wat zoetere kaas, gemaakt volgens traditioneel Vlaams recept in samenwerking met Cono Kaasmakers uit De Beemster. Verkrijgbaar bij de betere kaasspeciaalzaak. Maar hoe zorg je voor gezonde groei in België, nu de consument ook daar de traditionele kaashandel steeds meer inruilt voor de Supermarkt?

Nieuwe producten en smaakvolle campagnes

Ruim 5 jaar werkte Luminant samen met Cono Kaasmakers en het Vlaamse ID Fresh aan een stabiele groei van een eerlijke kaas, zowel in de traditionele kanalen als mede door gezonde introducties bij de diverse winkelketens.

 

Zowel in de ‘uitsnij’ als in de koeling dankzij de ontwikkeling van Freshpacks. En dankzij de ontwikkeling van een nieuwe variant werden kanaalconflicten vermeden en condities veilig gesteld.

 

Inmiddels groeit Vlaskaas significant harder dan de markt, ook dankzij vraagversterkende marketing- en reclamecampagnes, mogelijk gemaakt door het maken van scherpe keuzes.

Meer informatie?

We horen graag van je

Ben je nieuwsgierig hoe Luminant ondernemers helpt met groeien? Of hoe Luminant kan bijdragen aan de groei van jouw organisatie?

Bel eens voor een vrijblijvend gesprek. Of stuur een mail. We komen graag met je in contact.

groei@luminant.nl

+31(6) - 5145 8864